Sponoracties

Lopende acties

 

Pasar Malams
De komende tijd zal SOMOI op een aantal pasar malams door Nederland te zien zijn!

Pasar Malam Nijmegen

 

 Afgeronde acties

20 september 2015 – Den Haag Marathon
SOMOI heeft afgelopen zondag bij de halve, hele en ultramarathon van Den Haag geholpen door de massages te verzorgen voor de gefinishte lopers. De lopers mochten hierna een vrijwillige bijdrage leveren aan de stichting. Deze actie heeft SOMOI € 273,- opgeleverd! SOMOI wil de organisatie van de DHM bedanken en uiteraard iedereen die een donatie heeft gedaan!

foto 3

13 december 2014 – Kerstmarkt Edam
Zaterdag 13 december was SOMOI te vinden zijn op de kerstmarkt van Edam.  Wij hadden hier een kraampje en gaven daar informatie over de stichting en verkochten we leuke spulletjes en kerstkaarten uit Indonesië. De actie heeft 222,50 euro opgebracht!

17 oktober 2014 – Benefiet Concert Rijnsburg
Vrijdag 17 oktober hebben het harmoniekapel Cresendo van Noordwijk en de Flora Brass van Rijnsburg een prachtig concert gegeven in de Immanuelkerk in Rijnsburg.  Deze 2 geweldige orkesten hebben kostenloos opgetreden voor het goede doel. Ook de Immanuelkerk stelde haar locatie gratis ter beschikking aan SOMOI. Helaas was de opkomst wat minder dan gehoopt maar ondanks dat is er toch 469,40 euro opgehaald!

Benefietconcert

21 september 2014 – Den Haag Marathon
Op zondag 21 september hebben meer dan duizend mensen de marathon van Den Haag gelopen beter bekend als de ‘vredes marathon’. SOMOI heeft dit jaar de massages verzorgd bij de start en de finish. Hiermee hebben we 336 euro opgehaald! Voor meer informatie over de Den Haag Marathon kijk op www.denhaagmarathon.nl.

DHM

9 juni 2014 – Unieke rijtuigentocht tijdens ‘Dag van het Kasteel’
Op 2e Pinksterdag, maandag 9 juni, heeft er een unieke rijtuigentour met antieke rijtuigen plaatsgevonden. Ze reden van Wassenaar naar Voorschoten en terug met rijtuigen die normaal gesproken in het museum staan. Hoeve Bellesteijn haalt de meest bijzondere rijtuigen uit het museum om bij Kasteel Duivenvoorde, de Dag van het Kasteel extra luister bij te zetten.
Met de tour hebben 20 gehandicapten meegereden via Stichting de Stijgbeugel. Stichting de Stijgbeugel is een stichting die gehandicapten en paardensport samenbrengt.
SOMOI heeft dit evenement ondersteunt door mee te gaan als begeleiders. Met deze actie heeft SOMOI 400 euro opgehaald!
Klik op de foto om het artikel over het evenement uit de Wassenaarse krant te lezen:

2014-06-06 08.34.59

Squash marathon Apeldoorn – 22 maart 2014
Op 22 maart 2014 heeft SOMOI in samenwerking met Squash Apeldoorn een squashmarathon georganiseerd. Er is een hoop gezweet voor het goede doel en behalve dat is er ook een hoop geld opgehaald! In totaal heeft SOMOI 615 euro opgehaald met de squashmarathon! SOMOI wil dan ook iedereen hartelijk bedanken die mee hebben gedaan en degene die dit mede mogelijk hebben gemaakt! Lees hier meer over de actie en bekijk de foto’s….

Verlichte polderroute Wassenaar
Somoi heeft zondag 29  december geholpen op de verlichte polderroute in Wassenaar. Somoi was op boerderij Bellesteyn en heeft daar rondleidingen verzorgd door het rijtuigenmuseum van de boerderij en heeft eten en drinken verkocht. Deze actie heeft Somoi €414,50 opgeleverd! Met dank aan Jan Bakker en boerderij Bellesteyn, zonder wie deze actie niet mogelijk was!

Kerstmarkt in Krommenie
Somoi stond zondag 15 december op de kerstmarkt in Krommenie. Daar hebben we spullen uit Indonesië verkocht en informatie over de stichting gegeven. Dit heeft ons weer €153,- opgebracht!

Somoi agenda’s
Somoi heeft agenda’s ontworpen voor 2014 met daarin mooie foto’s over ons werk in Indonesië! Deze agenda’s waren te bestellen t/m 20 november en waren maar liefst 57 aanmeldingen voor! Deze actie heeft Somoi meer dan €500,- opgeleverd!

Pasar Malam Nijmegen
26 en 27 september was stichting Somoi te vinden op de Pasar Malam Asia in Nijmegen. De bestuursleden van Somoi hebben daar aan de bezoekers verteld wat de stichting doet en hebben daarmee €281,45 opgehaald!