Periode Esther & Robin aug. ’12 – dec. ’12

Robin & Esther

Even voorstellen:

In verband met het vervroegde vertrek van Luca is Esther Vuijk Robin komen versterken in Sintang. Esther zal ook de volgende periode in Sintang werkzaam zijn.

Ik ben Esther Vuijk, 25 jaar en kom uit Groningen.  Ik ben in april afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik heb voor ik aan de opleiding Fysiotherapie begon de ALO voltooid en ook 2 jaar in het basisonderwijs gewerkt als gymnastieklerares. Verder sport ik graag en hou ik van reizen en vrienden!

Ik zal op 25 juli vertrekken naar Indonesie en na de twee-weekse taalcursus op Java zal ik eerst samen met Robin voor 4 maanden werkzaam zijn in Sintang en daarna samen met Nicky voor 9 maanden. Nicky ken ik vanuit mijn stageperiode en heb me samen met haar opgegeven als vrijwilliger voor de stichting! De stichting en de werkzaamheden heb ik leren kennen via een vriendin van mijn zus, die in 2007 voor SOMOI naar Indonesie is geweest en was direct enthousiast. Ik wilde graag soortgelijk vrijwilligerswerk doen en heb een goed beeld gekregen van de taken en omstandigheden daar in Indonesie. Zodoende kijk ik erg uit naar mijn werkzaamheden in Sintang! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het daar zal zijn, in een andere cultuur te leven en de veranderingen ten opzichte van hier. Ik hoop dat ik daar wat bij kan dragen en mijn kennis kan delen met de bevolking. Ik heb er zin in!