Concert

BESTEL HIER UW KAARTJES:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal kaartjes

Eventuele opmerkingen/vragen

Vrijdag 17 oktober organiseren Harmoniekapel Crescendo, de Flora Brass en Stichting SOMOI een benefietconcert. Tijdens deze avond zullen wij u twee keer drie kwartier vermaken met mooie muziek en zullen de beide orkesten gezamenlijk afsluiten. Met dit concert willen we op een leuke manier geld inzamelen voor Stichting SOMOI.

SOMOI zet zich al 25 jaar in voor kansarme gehandicapte kinderen in Indonesië, dit doen zij door elke 9 maanden 2 oefentherapeuten naar het project te sturen. Zij geven daar therapie, helpen de lokale bevolking bij het opzetten van fysiotherapiepraktijken en dragen kennis over. Door middel van het geven van kennis en een goed voorbeeld hebben zij al meerdere projecten in Indonesië succesvol af kunnen sluiten.  Om er voor te zorgen dat ze dit in de toekomst kunnen blijven doen organiseren wij dit evenement.

Het concert zal op vrijdag 17 oktober plaatsvinden in de Immanuëlkerk, Kerkstraat 3, te Rijnsburg en zal om 20.00 uur beginnen. Een kaartje aan de deur kost 10 euro. Als u hier een kaartje besteld zijn de kosten 9 euro.

Nadat u de kaartjes heeft besteld zal u een mail krijgen met daarin uw betaalkenmerk en het verzoek het geld zo snel mogelijk over te maken naar de rekening van SOMOI.